Nieuwe website laten maken in Delfzijl

Maak indruk met een

professionele website

Versterk je online aanwezigheid met een maatwerk website die opvalt en bovendien direct resultaat oplevert. Kies voor een website die écht werkt.

Nieuwe website laten maken in Delfzijl

Maak indruk met een

professionele website

Versterk je online aanwezigheid met een maatwerk website die opvalt en bovendien direct resultaat oplevert.

Kies voor een website die écht werkt.

Lammerts Online Media logo uitgelichte klant Bosker Meubelen
Lammerts Online Media logo uitgelichte klant Autohuis Bouwsema
Lammerts Online Media logo uitgelichte klant It's Elvis Time
Lammerts Online Media logo uitgelichte klant Zitwereld Roden
Lammerts Online Media logo uitgelichte klant MemoryLab
Lammerts Online Media logo uitgelichte klant Meubelhuis Veendam

Kennismaken met Rob Lammerts

Even voorstellen

Hoi, mijn naam is Rob Lammerts! Geïnspireerd door mijn vader die een eigen reclamebureau heeft, keek ik vaak over zijn schouder mee. Hierdoor groeide mijn passie voor ontwerpen al van jongs af aan.

Of je nu een zelfstandige bent die net begint, een startup met ambitie, een klein bedrijf in ontwikkeling of een onderneming met een solide basis, mijn focus ligt op het bieden van ondersteuning voor zakelijke ondernemers.

Een goede website is super belangrijk in deze tijd. Het helpt je om bij te blijven en je doelen te bereiken. Met een nieuwe website krijg je niet alleen een frisse look, maar ook de nieuwste snufjes en functies.

Lammerts Online Media is officieel ingeschreven in het jaar 2020.

 • Tevreden klanten in en rondom Delfzijl
 • Starters, bloeiende eenmanszaken, middelgrote en grote bedrijven

 • Webshops en online retailers die hun producten online (gaan) verkopen

Lammerts Online Media Rob Lammerts mijn verhaal

Meer omzet genereren

Ik maak websites die jouw doelgroep aanspreken, waardoor je betere resultaten en meer omzet behaalt.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk. Je bent geen nummer en hebt altijd mij als aanspreekpunt.

Opvallende website

Ik ontwerp unieke en aantrekkelijke websites die jouw bedrijf perfect op de kaart zetten en écht laten opvallen.

Beste technieken

Ik gebruik de nieuwste technieken om jouw website snel, veilig en betrouwbaar te maken.

Waarom een op maat gemaakte website altijd beter is

Standaard vs. Maatwerk website

Standaard websitebouwer

Maatwerk website

Lammerts Online Media voordelen maatwerk website
Lammerts Online Media voordelen maatwerk website

Wat klanten over mij zeggen

Fanclub It’s Elvis Time

Eric van Rooij

“Wat boffen wij! Onze oude website kan naar het ‘internetmuseum’. Rob heeft voor ons een mooie, moderne en gebruiksvriendelijke website gebouwd.

Al het nieuws en andere feiten met betrekking tot Elvis en onze fanclub kunnen we daar op kwijt. Overzichtelijk en uiteraard met een zeer professionele uitstraling!

Door de website zijn we ook makkelijker bereikbaar. Er is een simpel knopje om een contactformulier in te vullen. En als je lid wilt worden is dat ook middels één muisklik te regelen. Nadat de website in de lucht is gegaan hebben we al veel nieuwe leden mogen inschrijven.

It’s Elvis Time beveelt Rob van harte aan!

Meubelproductie

Stefan Tjaaroeme

“We zijn enorm tevreden met de prachtige webwinkel die Rob heeft ontworpen. Bij de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel en waren we beide enthousiast om aan de slag te gaan.

We hebben onze oude webwinkel vervangen door een compleet nieuwe, modern ogende webshop die onze online aanwezigheid aanzienlijk heeft verbeterd. Bij Meubelproductie zijn we razend enthousiast over het eindresultaat en verkopen we meer meubelen dan ooit. Een dikke pluim voor Rob's werk!

Wij bevelen hem dan ook van harte aan bij toekomstige klanten!

Barbershop ByWim Assen

Wim en Linda

“Sinds we jou hebben leren kennen, valt op hoe open en toegankelijk je bent. Het is gemakkelijk om met jou kennis te maken en je werkstijl te begrijpen.

Je werkt nauwkeurig en met aandacht voor detail. Altijd ontspannen en kalm, wat het erg prettig maakt om zaken met je te bespreken.

Daarnaast sta je open voor feedback en nieuwe ideeën, wat onze brainstormsessies waardevol maakt. Ondernemend en daarbij toon je veel initiatief tijdens onze besprekingen.

We zijn zeer tevreden over het creatieve en verrassende werk dat je tot nu toe voor ons hebt geleverd.

Rob heeft ons uitstekend geholpen om de website op te bouwen. Goed luisterend naar onze wensen, maar ook met de juiste tips, zijn we samen tot een mooie, moderne website gekomen.

De sfeer van de zaak overbrengen op onze klanten vinden wij dan ook erg belangrijk en de website helpt ons hierbij!

Bosker Meubelen Siddeburen

Klant sinds 2020

Zitwereld Roden

Team Zitwereld

“Wat een voorrecht was het om Rob in te schakelen voor de website van Zitwereld! Hij heeft niet alleen een prachtige website ontworpen, maar ook een die super gebruiksvriendelijk is.

Rob is niet alleen een bron van creatieve ideeën, maar brengt deze ook doeltreffend tot uitvoering. We waarderen het zeer dat hij altijd persoonlijk langskomt en bereikbaar is. De website is overzichtelijk en straalt professionaliteit uit, precies wat we als winkel voor ogen hadden.

Rob's professionaliteit en creativiteit hebben geleid tot een fantastische website waar we enorm trots op zijn. Absoluut een schot in de roos!

VANDRUNICK

Mickey en Margriet

“We hebben Rob leren kennen als een betrokken professional. Hij reageert altijd snel op onze vragen en toont een diepe kennis en begrip in zijn vakgebied.

Zijn integriteit en nauwkeurigheid maken het fijn om met hem samen te werken. Rob is altijd beschikbaar om te helpen en staat altijd voor ons klaar.

Wij bevelen Rob zeker aan. Hij heeft een hart voor zijn werk en voor de mensen met wie hij samenwerkt.

MDCoach & D4Q

Rudi en Mieke

“Mobiel eerst. Dat was één van onze uitgangspunten, toen we met Rob om tafel gingen voor een nieuwe website voor MDCoach. We hebben nu een frisse en heldere website, waarin een bezoeker, op zoek naar training of coaching in soft skills, makkelijk op z’n mobieltje de weg vindt.

Nieuwe trainingen en blogs voegen we eenvoudig toe en Rob reageert snel en adequaat. We hebben nieuwe uitbreidingen op ons wensenlijstje staan. En we weten nu al: Rob zal deze klussen ook perfect oppakken.

Rob is niet alleen technisch goed onderlegd, maar ook in de soft skills fijn om mee samen te werken. Bij MDCoach roepen we: go, Rob, go!

Website laten maken in Delfzijl

Op zoek naar een betrouwbaar en creatief webdesign bureau in Delfzijl? Zoek niet verder! Ik ontwerp en ontwikkel op maat gemaakte websites die er niet alleen goed uitzien, maar ook gebruiksvriendelijk en optimaal presterend zijn.

Een op maat gemaakte website wordt volledig ontwikkeld volgens jouw eigen wensen en behoeften. In plaats van gebruik te maken van standaard sjablonen, wordt elk onderdeel vanaf de basis ontworpen om perfect bij jouw website aan te sluiten.

Dit resulteert in een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook jouw online aanwezigheid enorm versterkt. Met een op maat gemaakte website zijn er geen technische en visuele barrières meer. Alles is mogelijk.

 • Geen kant-en-klare sjablonen

 • Gebruiksvriendelijk ontwerp dat indruk achterlaat

 • Geen beperkingen of "kan niet", maatwerk is gebouwd om mee te groeien

Lammerts Online Media diensten maatwerk website

Veelgestelde vragen

Voordelen nieuwe website

Ik heb een zeer uitgebreide ervaring in het bouwen van zowel websites als webshops. Momenteel bouw ik iets langer dan 7 jaar websites, sinds 2017. In 2020 ben ik officieel ingeschreven bij de KvK.

Daarbij zorg ik ervoor dat je website er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect functioneert, in combinatie met de nieuwste en beste technieken. Graag werk ik nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan al je verwachtingen voldoet.

Lees meer over het bouwen van websites >

Lees meer over het bouwen van webshops >

Het begin met een vrijblijvende kennismaking waarbij we jouw wensen bespreken. Vervolgens maak ik een voorstel en na goedkeuring start ik met de ontwikkeling. Ik hou je gedurende het hele proces op de hoogte en betrek je bij belangrijke beslissingen.

Een van mijn belangrijkste doelen is het onderhouden van persoonlijk contact. Je bent bij mij geen nummer. Ik geloof in maatwerk en persoonlijke aandacht. Door direct en betrokken samen te werken, kan ik de beste resultaten leveren die perfect aansluiten bij jouw doelen.

De mooiste resultaten ontstaan immers door goed luisteren en samen te werken.

Lees meer over mijn werkwijze >

Ja, ik lever alleen maar maatwerk. Ik begrijp dat elke klant andere behoeften heeft en ik ben gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om een specifieke functionaliteit of een uniek ontwerp, ik kan het voor je realiseren.

Bekijk mijn aangeboden diensten >

Beide opties zijn mogelijk! Je kunt zelf een ontwerp aanleveren als je al een specifieke visie hebt voor je website. Ik werk graag met je samen om jouw ontwerp tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat het technisch perfect wordt uitgevoerd.

Als je nog geen ontwerp hebt, kan ik dat ook volledig voor je verzorgen.

Zeker weten! Alle websites die ik ontwikkel zijn volledig mobielvriendelijk. Ik zorg ervoor dat je website er goed uitziet en perfect functioneert op alle apparaten, dus op zowel je computer, tablet als telefoon.

Ja zeker, je kunt je website zelf beheren nadat deze is opgeleverd. Ik zorg voor een gebruiksvriendelijk systeem waarin je niets kapot kunt maken.

Daarnaast bied ik uitgebreide uitlegvideo's die je altijd kunt terugkijken. Dit maakt het beheer van je website eenvoudig en toegankelijk.

En mocht je er niet uitkomen, dan kijk ik graag direct even met je mee.

 • Verhoog het aantal bezoekers met een modern ontwerp

 • Snellere laadtijden en beter vindbaar in Google zoekmachine

 • Maak het beheren makkelijker met slimme en handige functies

 • Zorg ervoor dat bezoekers jouw producten en diensten makkelijk vinden

 • ... en nog véél, véél, véél meer!

Voor professioneel webdesign in Delfzijl ben je bij mij aan het juiste (web)adres.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk. Bij mij ben je geen nummer, je hebt altijd mij als direct aanspreekpunt. Ik zorg ervoor dat je vragen snel beantwoord worden en dat je altijd weet bij wie je terecht kunt.

Zo bouwen we samen aan een mooie samenwerking en een website die perfect aansluit bij wat jij voor ogen hebt.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd of ik je kan helpen met een nieuwe website? Ik kijk ernaar uit om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aansluit bij jouw situatie en budget.

Laten we vrijblijvend in gesprek gaan, leuk!