Wat is een maatwerk webshop?

Een op maat gemaakte webshop wordt volledig ontwikkeld volgens jouw eigen wensen en behoeften. In plaats van gebruik te maken van standaard sjablonen, wordt elk onderdeel vanaf de basis ontworpen om perfect bij jouw bedrijf aan te sluiten.

Dit resulteert in een webshop die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook jouw online aanwezigheid enorm versterkt. Met een op maat gemaakte webshop zijn er geen technische en visuele barrières meer. Alles is mogelijk.

  • Focus op maximale omzet en conversie
  • Maatwerk i.c.m. WooCommerce en WordPress
  • Geen beperkingen of "kan niet", maatwerk is gebouwd om mee te groeien
Lammerts Online Media diensten maatwerk webshop

Door de jaren heen heb ik met veel geweldige klanten mogen samenwerken

Meerwaarde van een maatwerk webshop

Voor e-commerce ondernemers is een betrouwbare webshop van groot belang. Daarom bied ik oplossingen die gebruiksvriendelijk, effectief en betaalbaar zijn. Met een maatwerk webshop kun je 24 uur per dag bestellingen ontvangen, je klantenbestand uitbreiden en je omzet vergroten. Ik help je om online zichtbaar te zijn en je verkoopdoelen moeiteloos te bereiken.

Je krijgt niet alleen een unieke uitstraling, maar ook optimale vindbaarheid, razendsnelle laadtijden en de nieuwste functies. Dit helpt je bedrijf om nog sneller te groeien. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

  • Snellere laadtijden en beter vindbaar in Google zoekmachine
  • Koppel probleemloos betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en Klarna
  • Bespaar tijd met automatische functies en eenvoudig voorraadbeheer
  • Automatisch versturen van e-mails voor facturen, track-and-trace en bestelstatus

Meubelproductie

Stefan Tjaaroeme

“We zijn enorm tevreden met de prachtige webwinkel die Rob heeft ontworpen. Bij de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel en waren we beide enthousiast om aan de slag te gaan.

We hebben onze oude webwinkel vervangen door een compleet nieuwe, modern ogende webshop die onze online aanwezigheid aanzienlijk heeft verbeterd. Bij Meubelproductie zijn we razend enthousiast over het eindresultaat en verkopen we meer meubelen dan ooit. Een dikke pluim voor Rob's werk!

Wij bevelen hem dan ook van harte aan bij toekomstige klanten!

Slimme en handige koppelingen

Of het nu gaat om betaalmethoden zoals iDeal, PayPal of Klarna, ik zorg voor de juiste instellingen. Hierdoor kun je eenvoudig betalingen verwerken, klantgegevens beheren en automatisch facturen naar klanten sturen zodra een bestelling is geplaatst.

Daarnaast kan ik je webshop koppelen aan andere systemen, zoals Google Analytics voor inzicht in het gedrag van de bezoekers. Een voorraadbeheersysteem zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent met je voorraden, zowel online als offline. Zo wordt je webshop niet alleen gebruiksvriendelijker, maar ook makkelijker om te onderhouden voor jezelf.

Verstuur je met PostNL of DHL? Geen probleem. Ik kan je webshop koppelen aan bekende postbedrijven, zodat je verzendingen direct in het systeem staan. Hierdoor krijgt de klant automatisch een e-mail met de track-and-trace informatie zodra hun bestelling is verzonden. Dit zorgt voor een betere klantervaring en maakt het beheer van je verzendingen eenvoudiger.

Lammerts Online Media diensten maatwerk webshop

Meertalige webshop

Een meertalige webshop geeft je de mogelijkheid om klanten in verschillende talen te bedienen, waardoor je bereik aanzienlijk wordt vergroot. Ik zorg ervoor dat jouw webshop meerdere talen ondersteunt en eenvoudig kan worden uitgebreid.

Of je nu zelf nieuwe talen wilt toevoegen of dit door mij laat doen, je webshop blijft altijd up-to-date en klaar voor nieuwe markten. Zo kun je bijvoorbeeld een Nederlandse, Engelse en Duitse versie van je webshop hebben, zonder drie afzonderlijke systemen te hoeven opzetten. Dat is toch super handig?

Onderhoud en updates

Net zoals een auto een APK-keuring nodig heeft, heeft jouw webshop regelmatig onderhoud en updates nodig om soepel en veilig te blijven draaien.

Naast het ontwikkelen van een op maat gemaakte webshop, bied ik ook doorlopende ondersteuning aan. Dit omvat technische updates, het oplossen van problemen en het toevoegen van nieuwe functies.

Ik zorg ervoor dat je webshop altijd up-to-date en beveiligd is, zodat je zonder zorgen kunt groeien. Of je nu een nieuwe functie wilt toevoegen of wilt opschalen met je bedrijf, met een maatwerk webshop is alles mogelijk!

Lammerts Online Media diensten maatwerk webshop

Veelgestelde vragen

Of je nu vragen hebt over het ontwerpen van een website, de doorlooptijd of technische kanten, ik heb de antwoorden voor je. Ik begrijp dat je duidelijkheid wilt voordat je ergens aan begint. Daarom heb ik een speciale pagina opgezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

  • Voldoet aan de nieuwste e-commerce beveiligingsnormen
  • Altijd up-to-date met de nieuwste webshop technieken

Verhoog je online zichtbaarheid

Of je nu een professionele website nodig hebt, een webshop wilt opzetten of hulp kunt gebruiken bij het onderhoud en het updaten van je website, ik sta voor je klaar. Ontdek de diensten die ik aanbied en lees meer over mijn werkwijze om te zien hoe ik je verder kan helpen.