Lammerts Online Media Bosker Meubelen Siddeburen portfolio project

"Onze oude website was al een aantal jaren oud. Het had niet meer de uitstraling die wij wilden en ook de indeling mocht beslist anders. Het moest allemaal wat simpeler. Voor de bezoekers, maar ook zeker voor onszelf.

Rob heeft ons uitstekend geholpen deze opnieuw op te bouwen. Goed luisterend naar onze wensen, maar ook met de juiste tips, zijn we samen tot een mooie, moderne website gekomen.

Het is overzichtelijk en meer gericht op de sfeer van onze meubelzaak. De sfeer van de zaak overbrengen op onze klanten vinden wij dan ook erg belangrijk en de website helpt ons hierbij!

Wij zijn zeer tevreden met het werk van Rob en blij met onze vernieuwde website!"

- Julianne

Over de klant

“Bosker Meubelen in Siddeburen is al ruim 40 jaar lang de zaak die sfeer in uw huis brengt. Waar het jaren geleden begon? Het maken van houten meubelen, gewoon achter in de schuur, aan de Damsterweg in Siddeburen.

Dit werd uitgebreid met een aantal banken en stoelen en al snel ontstond er een echte showroom. Deze showroom groeide al vrij snel uit zijn jasje en dus besloot de fam. Bosker een pand te bouwen aan de Kalverkampen in Siddeburen.”

Uitdaging

Allereerst verdiepte ik mij in de doelgroep en onderzocht hoe deze het beste kan worden aangesproken. Bosker Meubelen had een verouderde website die niet meer voldeed aan de huidige eisen en waarbij aanpassingen lastig waren door te voeren. Daarom werd besloten om een nieuwe website te bouwen die de sfeer van de winkel perfect weerspiegelt. Het doel was om de unieke sfeer van de zaak over te brengen op onze klanten, zowel online als in de fysieke winkel.

Werkzaamheden

Bij het vernieuwen van de website van Bosker Meubelen heb ik ervoor gezorgd dat de klant nu zelf eenvoudig aanpassingen kan doen. Nu kunnen eenvoudig video’s, afbeeldingen en teksten worden toegevoegd en zijn de pagina’s makkelijk te beheren. De hosting is omgezet naar mijn eigen snelle en betrouwbare hostingomgeving, wat de website beter bereikbaar en veiliger maakt. De nieuwe website weerspiegelt de sfeer van de fysieke winkel, waardoor de unieke sfeer van Bosker Meubelen nu ook online tot zijn recht komt.

  • Eenvoudig te navigeren en eigentijds design
  • Duidelijke structuur met relevante informatie
  • Ontworpen voor optimale gebruikerservaring
Lammerts Online Media Bosker Meubelen Siddeburen portfolio project
Lammerts Online Media Bosker Meubelen Siddeburen portfolio project