Onderhoudsdiensten op maat

Net zoals een auto een APK-keuring nodig heeft, heeft jouw website regelmatig onderhoud en updates nodig om soepel en veilig te blijven draaien. Dit omvat technische updates, het oplossen van problemen en het toevoegen van nieuwe functies. Zo blijft je website altijd in topconditie.

Ik zorg ervoor dat je website altijd up-to-date en beveiligd is, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

  • Oplossing van problemen binnen 24 uur
  • Toevoegen van nieuwe functies op aanvraag
  • Onderhoudspakketten die met je bedrijf meegroeien
Lammerts Online Media diensten onderhoud en updates

Door de jaren heen heb ik met veel geweldige klanten mogen samenwerken

Doorontwikkelen van nieuwe website

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website stopt het werk niet na de lancering. Ik bied doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je website blijft voldoen aan de nieuwste standaarden en groeit met je bedrijf. Dit omvat het inbouwen van de nieuwste snufjes, het verbeteren van de gebruikerservaring en het toevoegen van de nodige functies. Samen zorgen we ervoor dat jouw website altijd een stap voor blijft.

  • Altijd up-to-date
  • Snellere laadtijden
  • Periodieke verbeteringen
  • Regelmatige technische updates

MDCoach & D4Q

Rudi en Mieke

“Mobiel eerst. Dat was één van onze uitgangspunten, toen we met Rob om tafel gingen voor een nieuwe website voor MDCoach. We hebben nu een frisse en heldere website, waarin een bezoeker, op zoek naar training of coaching in soft skills, makkelijk op z’n mobieltje de weg vindt.

Nieuwe trainingen en blogs voegen we eenvoudig toe en Rob reageert snel en adequaat. We hebben nieuwe uitbreidingen op ons wensenlijstje staan. En we weten nu al: Rob zal deze klussen ook perfect oppakken.

Rob is niet alleen technisch goed onderlegd, maar ook in de soft skills fijn om mee samen te werken. Bij MDCoach roepen we: go, Rob, go!

Tarieven voor ondersteuning

Of je nu kiest voor een eenmalige of doorlopende ondersteuning, ik bied pakketten die passen bij jouw budget en behoeften. We spreken samen een termijn af die voor jou werkt. Neem contact met mij op voor een passend voorstel.

Lammerts Online Media diensten onderhoud en updates

Veelgestelde vragen

Of je nu vragen hebt over het ontwerpen van een website, de doorlooptijd of technische kanten, ik heb de antwoorden voor je. Ik begrijp dat je duidelijkheid wilt voordat je ergens aan begint. Daarom heb ik een speciale pagina opgezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

  • Persoonlijke ondersteuning bij technische problemen
  • Automatische back-ups om je website veilig te stellen

Verhoog je online zichtbaarheid

Of je nu een professionele website nodig hebt, een webshop wilt opzetten of hulp kunt gebruiken bij het onderhoud en het updaten van je website, ik sta voor je klaar. Ontdek de diensten die ik aanbied en lees meer over mijn werkwijze om te zien hoe ik je verder kan helpen.