Wat is een maatwerk website?

Een op maat gemaakte website wordt volledig ontwikkeld volgens jouw eigen wensen en behoeften. In plaats van gebruik te maken van standaard sjablonen, wordt elk onderdeel vanaf de basis ontworpen om perfect bij jouw website aan te sluiten.

Dit resulteert in een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook jouw online aanwezigheid enorm versterkt. Met een op maat gemaakte website zijn er geen technische en visuele barrières meer. Alles is mogelijk.

  • Geen kant-en-klare sjablonen
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp dat indruk achterlaat
  • Geen beperkingen of "kan niet", maatwerk is gebouwd om mee te groeien
Lammerts Online Media diensten maatwerk website

Door de jaren heen heb ik met veel geweldige klanten mogen samenwerken

Meerwaarde van een maatwerk website

Een goede website is belangrijk in deze tijd. Met een maatwerk website krijg je niet alleen een unieke uitstraling, maar ook optimale vindbaarheid, razendsnelle laadtijden en de nieuwste functies. Dit helpt je bedrijf om nog sneller te groeien. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

  • Verhoog het aantal bezoekers met een modern ontwerp
  • Snellere laadtijden en beter vindbaar in Google zoekmachine
  • Maak het beheren makkelijker met slimme en handige functies
  • Zorg ervoor dat bezoekers jouw producten en diensten makkelijk vinden

Bosker Meubelen Siddeburen

Julianne

“Onze oude website was al een aantal jaren oud. Het had niet meer de uitstraling die wij wilden en ook de indeling mocht beslist anders. Het moest allemaal wat simpeler. Voor de bezoekers, maar ook zeker voor onszelf.

Rob heeft ons uitstekend geholpen deze opnieuw op te bouwen. Goed luisterend naar onze wensen, maar ook met de juiste tips, zijn we samen tot een mooie, moderne website gekomen.

Het is overzichtelijk en meer gericht op de sfeer van onze meubelzaak. De sfeer van de zaak overbrengen op onze klanten vinden wij dan ook erg belangrijk en de website helpt ons hierbij!

Wij zijn zeer tevreden met het werk van Rob en blij met onze vernieuwde website!

Beste en moderne technieken

Ik gebruik de nieuwste technieken om jouw website snel, veilig en betrouwbaar te maken. Zo zorg ik ervoor dat je website altijd soepel draait en goed beschermd is. Bovendien kun je jouw website eenvoudig zelf beheren, zodat je altijd de controle houdt. Je kunt erop vertrouwen dat jouw website aan de hoogste standaarden voldoet, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Of het nu gaat om koppeling met HubSpot voor marketingautomatisering, afsprakensystemen of andere bekende tools zoals Mailchimp, Google Analytics en Facebook, ik zorg ervoor dat jouw website zonder problemen samenwerkt met de programma's die je al gebruikt, zodat je sneller kunt werken en je klanten de beste ervaring kunt bieden.

Onderhoud en updates

Net zoals een auto een APK-keuring nodig heeft, heeft jouw website regelmatig onderhoud en updates nodig om soepel en veilig te blijven draaien.

Naast het ontwikkelen van een op maat gemaakte website, bied ik ook doorlopende ondersteuning aan. Dit omvat technische updates, het oplossen van problemen en het toevoegen van nieuwe functies.

Ik zorg ervoor dat je website altijd up-to-date en beveiligd is, zodat je zonder zorgen kunt groeien. Of je nu een nieuwe functie wilt toevoegen of wilt opschalen met je bedrijf, met een maatwerk website is alles mogelijk!

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk. Bij mij ben je geen nummer, je hebt altijd mij als direct aanspreekpunt. Ik zorg ervoor dat je vragen snel beantwoord worden en dat je altijd weet bij wie je terecht kunt. Zo bouwen we samen aan een mooie samenwerking en een website die perfect aansluit bij wat jij voor ogen hebt.

Lammerts Online Media diensten maatwerk website

Veelgestelde vragen

Of je nu vragen hebt over het ontwerpen van een website, de doorlooptijd of technische kanten, ik heb de antwoorden voor je. Ik begrijp dat je duidelijkheid wilt voordat je ergens aan begint. Daarom heb ik een speciale pagina opgezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

  • Voldoet aan de nieuwste beveiligingsnormen
  • Altijd up-to-date met de nieuwste technieken

Verhoog je online zichtbaarheid

Of je nu een professionele website nodig hebt, een webshop wilt opzetten of hulp kunt gebruiken bij het onderhoud en het updaten van je website, ik sta voor je klaar. Ontdek de diensten die ik aanbied en lees meer over mijn werkwijze om te zien hoe ik je verder kan helpen.