Ontwikkelen van een website

Ontwikkelen van een website

Ik heb een zeer uitgebreide ervaring in het bouwen van zowel websites als webshops. Momenteel bouw ik iets langer dan 7 jaar websites, sinds 2017. In 2020 ben ik officieel ingeschreven bij de KvK.

Daarbij zorg ik ervoor dat je website er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect functioneert, in combinatie met de nieuwste en beste technieken. Graag werk ik nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan al je verwachtingen voldoet.

Lees meer over het bouwen van websites >

Lees meer over het bouwen van webshops >

Het begin met een vrijblijvende kennismaking waarbij we jouw wensen bespreken. Vervolgens maak ik een voorstel en na goedkeuring start ik met de ontwikkeling. Ik hou je gedurende het hele proces op de hoogte en betrek je bij belangrijke beslissingen.

Een van mijn belangrijkste doelen is het onderhouden van persoonlijk contact. Je bent bij mij geen nummer. Ik geloof in maatwerk en persoonlijke aandacht. Door direct en betrokken samen te werken, kan ik de beste resultaten leveren die perfect aansluiten bij jouw doelen.

De mooiste resultaten ontstaan immers door goed luisteren en samen te werken.

Lees meer over mijn werkwijze >

Ja, ik lever alleen maar maatwerk. Ik begrijp dat elke klant andere behoeften heeft en ik ben gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om een specifieke functionaliteit of een uniek ontwerp, ik kan het voor je realiseren.

Bekijk mijn aangeboden diensten >

Beide opties zijn mogelijk! Je kunt zelf een ontwerp aanleveren als je al een specifieke visie hebt voor je website. Ik werk graag met je samen om jouw ontwerp tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat het technisch perfect wordt uitgevoerd.

Als je nog geen ontwerp hebt, kan ik dat ook volledig voor je verzorgen.

Zeker weten! Alle websites die ik ontwikkel zijn volledig mobielvriendelijk. Ik zorg ervoor dat je website er goed uitziet en perfect functioneert op alle apparaten, dus op zowel je computer, tablet als telefoon.

Ja zeker, je kunt je website zelf beheren nadat deze is opgeleverd. Ik zorg voor een gebruiksvriendelijk systeem waarin je niets kapot kunt maken.

Daarnaast bied ik uitgebreide uitlegvideo’s die je altijd kunt terugkijken. Dit maakt het beheer van je website eenvoudig en toegankelijk.

En mocht je er niet uitkomen, dan kijk ik graag direct even met je mee.

Onderhoud en beveiliging

Onderhoud en beveiliging

Ik bied verschillende soorten onderhoudsdiensten aan, waaronder regelmatige updates, back-ups en veiligheidscontroles. Dit zorgt ervoor dat je website altijd optimaal presteert en beschermd is tegen potentiële bedreigingen.

Heb je regelmatig wijzigingen die je wilt doorvoeren zoals nieuwe teksten, afbeeldingen en pagina’s? Dit kan een tijdrovende klus zijn, dat ook nog eens correct moet worden uitgevoerd. Hiervoor kan je mij inschakelen, zodat je zeker bent van je zaak.

Heb je een webshop en wil je dat ik jouw productenlijst beheer, zodat elk product correct op de winkel en Google komt te staan? Ook daarvoor kan je bij mij terecht.

Lees meer over mijn onderhoudsdiensten >

Ja, ik bied uitgebreide ondersteuning nadat je website live is gegaan. Ik sta klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je tegenkomt. Hiervoor zijn op maat gemaakte onderhoudspakketten beschikbaar.

Of het nu gaat om technische ondersteuning, aanpassingen aan de content of verdere optimalisaties, ik zorg ervoor dat je website blijft functioneren zoals het hoort. Daarnaast bied ik uitlegvideo’s aan zodat je zelf ook eenvoudig aanpassingen kunt maken.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je website altijd optimaal presteert en dat je nooit het idee krijgt dat je er alleen voor te staat.

Lees meer over mijn onderhoudsdiensten >

Ja, ik bied volledige onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig is. De kunst hiervan is om ervoor te zorgen dat mogelijke problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen.

Lees meer over mijn onderhoudsdiensten >

Ik neem de beveiliging van je website zeer serieus en bouw altijd de nieuwste beveiligingsprotocollen in. Dit omvat regelmatige updates, monitoring op verdachte activiteiten en het gebruik van beveiligde verbindingen om je gegevens te beschermen.

Lees meer over mijn onderhoudsdiensten >

Domeinbeheer en hosting

Domeinbeheer en hosting

Ja zeker, ik bied volledige domeinbeheer- en hostingdiensten aan, inclusief mailingoplossingen, zodat je alles onder één dak hebt. Dit zorgt voor een probleemloze koppeling en maakt het eenvoudiger om je website te beheren. Zonder poespas!

Lees meer over domeinbeheer en hosting >

Ja, ik bied volledige ondersteuning bij het overzetten van je bestaande website naar mijn hostingdienst. Het overzetten van je website naar mijn hostingdienst is eenvoudig en stressvrij.

De duur van het overzetten hangt af van de grootte en complexiteit van je website, maar ik streef ernaar om dit proces zo snel mogelijk te voltooien, vaak binnen enkele uren.

Lees meer over domeinbeheer en hosting >

Het overzetten van je website naar mijn hostingdienst wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je website zo kort mogelijk offline is.

Vaak is er helemaal geen merkbare downtime, dus de tijd dat je website offline is. De migratie wordt ’s nachts tussen 02.00 uur en 05.00 uur uitgevoerd, zodat bezoekers van jouw website hier geen hinder van ondervinden.

Lees meer over domeinbeheer en hosting >

Overige vragen

Overige vragen

Absoluut, ik bied uitgebreide SEO-diensten aan om ervoor te zorgen dat je website goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Ik focus op organische groei door het gebruik van de beste technieken, zoals zoekwoordenoptimalisatie en linkbuilding.

Mijn aanpak is gericht op het verbeteren van je online zichtbaarheid, het aantrekken van relevante bezoekers en het verhogen van je conversieratio. Hierdoor blijft je website niet alleen hoog in de zoekresultaten staan, maar groeit je online aanwezigheid óók op de lange termijn.

Lees meer over zoekmachineoptimalisatie >

Hieronder vind je een overzicht van mijn belangrijkste diensten:

Ben je nieuwsgierig of ik je verder kan helpen? Plan nu een kennismaking en ontdek de mogelijkheden! Plan een vrijblijvende kennismaking >

Heb je nog andere vragen?

Heb je nog andere vragen?

Elke werkdag van 9 tot 17 uur

Elke werkdag van 9 tot 17 uur

Reactie binnen één werkdag