De stabiele basis van je website

Domeinbeheer en hosting zijn één van de belangrijkste onderdelen voor het online brengen van je website. Domeinbeheer omvat het vastleggen van je domeinnaam, zodat jouw webadres wordt geregistreerd en beschermd.

Webhosting zorgt ervoor dat je website te bekijken is op het internet door het opslaan van alle teksten en afbeeldingen op een veilige server.

Daarnaast bied ik ook e-maildiensten aan, waardoor je professionele e-mailadressen kunt gebruiken die gekoppeld zijn aan je domeinnaam.

  • Betrouwbare bedrijfstijd van 99,9%
  • SSL-certificaten (https) altijd inbegrepen
  • Automatische back-ups en extra beveiligde servers
Lammerts Online Media diensten domeinbeheer en hosting

Door de jaren heen heb ik met veel geweldige klanten mogen samenwerken

Meerwaarde van goede hosting

Goede hosting is belangrijk voor de prestaties en veiligheid van je website. Met betrouwbare hosting krijg je snelle laadtijden, wat de gebruikerservaring verbetert en je positie in zoekmachines verhoogt. Bovendien biedt goede hosting bescherming tegen cyberdreigingen en zorgt het ervoor dat je website altijd toegankelijk is voor je bezoekers.

Als serieuze ondernemer is dit eigenlijk onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je bedrijf professioneel overkomt.

  • Dagelijkse back-ups
  • Razendsnelle laadtijden
  • Beveiligde e-mailaccounts
  • De mogelijkheden zijn eindeloos

VANDRUNICK

Mickey en Margriet

“We hebben Rob leren kennen als een betrokken professional. Hij reageert altijd snel op onze vragen en toont een diepe kennis en begrip in zijn vakgebied.

Zijn integriteit en nauwkeurigheid maken het fijn om met hem samen te werken. Rob is altijd beschikbaar om te helpen en staat altijd voor ons klaar.

Wij bevelen Rob zeker aan. Hij heeft een hart voor zijn werk en voor de mensen met wie hij samenwerkt.

Lammerts Online Media diensten domeinbeheer en hosting

Automatische back-ups

Automatische back-ups zorgen ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over dataverlies. Je website wordt elke dag geback-upt, waardoor je altijd een recente versie kunt herstellen bij problemen. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Een belletje en ik help je graag verder.

E-mailadressen

Professionele e-mailadressen die zijn gekoppeld aan je domeinnaam versterken je merk en zorgen voor een betrouwbare communicatie met je klanten. Dit zorg ervoor dat je professioneel voor de dag komt. Een bekend voorbeeld hiervan is een info@ e-mailadres.

Lammerts Online Media diensten domeinbeheer en hosting

Veelgestelde vragen

Of je nu vragen hebt over het ontwerpen van een website, de doorlooptijd of technische kanten, ik heb de antwoorden voor je. Ik begrijp dat je duidelijkheid wilt voordat je ergens aan begint. Daarom heb ik een speciale pagina opgezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

  • Je website wordt dagelijks geback-upt
  • Geniet van een stabiele, veilige hosting die zorgt voor snelle laadtijden

Verhoog je online zichtbaarheid

Of je nu een professionele website nodig hebt, een webshop wilt opzetten of hulp kunt gebruiken bij het onderhoud en het updaten van je website, ik sta voor je klaar. Ontdek de diensten die ik aanbied en lees meer over mijn werkwijze om te zien hoe ik je verder kan helpen.