Lammerts Online Media Autohuis Bouwsema portfolio project

Over de klant

“Bij Autohuis Bouwsema, gevestigd in het hart van Noordoost-Groningen met een vestiging in Delfzijl, hebben wij ons ontwikkeld tot een vertrouwd adres voor elke autoliefhebber, met een bijzondere focus op het merk Volvo. Als erkend Volvo-reparateur combineren wij vakmanschap met een passie voor auto’s, waardoor uw auto altijd in goede handen is.”

Uitdaging

Allereerst ben ik mij gaan verdiepen in de doelgroep en heb ik onderzocht hoe deze het beste kan worden aangesproken. De vorige website van Autohuis Bouwsema was verre van professioneel. Het ‘bureau’ dat de website had gemaakt, had geen rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid en het design was amateuristisch. Er waren kapotte links, veel spelfouten en de indeling was niet goed doordacht. Bovendien was het systeem achter de website slecht onderhouden. Alles bij elkaar leidde dit tot de beslissing om voor een geheel nieuwe website te kiezen in plaats van de oude op te lappen, omdat dit geen einde leek te hebben.

Autohuis Bouwsema wilde een moderne en gebruiksvriendelijke website die niet alleen aantrekkelijk is op desktops maar ook perfect werkt op mobiele apparaten. Het doel was om de klantenervaring te verbeteren en het voor bezoekers eenvoudig te maken om door de auto’s te bladeren, informatie te vinden en contact op te nemen.

Werkzaamheden

De nieuwe website van Autohuis Bouwsema biedt een strakke en moderne uitstraling, gecombineerd met een intuïtieve navigatie en krachtige functionaliteiten. Dankzij de optimale mobiele weergave kunnen bezoekers nu eenvoudiger dan ooit de beschikbare auto’s bekijken en direct afspraken maken.

Met de speciaal ontwikkelde plug-in voor het beheren van de ‘Auto van de week’ en de naadloze integratie met API-systemen voor het tonen van occasions en het plannen van werkplaatsafspraken, is de klanttevredenheid en het aantal conversies aanzienlijk verhoogd.

  • Maatwerk website met focus op optimale mobiele weergave
  • Plug-in voor eenvoudig beheren van de 'Auto van de week'
  • Naadloze integratie met derde partij API-systemen
Lammerts Online Media Autohuis Bouwsema portfolio project
Lammerts Online Media Autohuis Bouwsema portfolio project