Fanclub It’s Elvis Time

Eric van Rooij

“Wat boffen wij! Onze oude website kan naar het ‘internetmuseum’. Rob heeft voor ons een mooie, moderne en gebruiksvriendelijke website gebouwd.

Al het nieuws en andere feiten met betrekking tot Elvis en onze fanclub kunnen we daar op kwijt. Overzichtelijk en uiteraard met een zeer professionele uitstraling!

Door de website zijn we ook makkelijker bereikbaar. Er is een simpel knopje om een contactformulier in te vullen. En als je lid wilt worden is dat ook middels één muisklik te regelen. Nadat de website in de lucht is gegaan hebben we al veel nieuwe leden mogen inschrijven.

It’s Elvis Time beveelt Rob van harte aan!

Meubelproductie

Stefan Tjaaroeme

“We zijn enorm tevreden met de prachtige webwinkel die Rob heeft ontworpen. Bij de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel en waren we beide enthousiast om aan de slag te gaan.

We hebben onze oude webwinkel vervangen door een compleet nieuwe, modern ogende webshop die onze online aanwezigheid aanzienlijk heeft verbeterd. Bij Meubelproductie zijn we razend enthousiast over het eindresultaat en verkopen we meer meubelen dan ooit. Een dikke pluim voor Rob's werk!

Wij bevelen hem dan ook van harte aan bij toekomstige klanten!

Barbershop ByWim Assen

Wim en Linda

“Sinds we jou hebben leren kennen, valt op hoe open en toegankelijk je bent. Het is gemakkelijk om met jou kennis te maken en je werkstijl te begrijpen.

Je werkt nauwkeurig en met aandacht voor detail. Altijd ontspannen en kalm, wat het erg prettig maakt om zaken met je te bespreken.

Daarnaast sta je open voor feedback en nieuwe ideeën, wat onze brainstormsessies waardevol maakt. Ondernemend en daarbij toon je veel initiatief tijdens onze besprekingen.

We zijn zeer tevreden over het creatieve en verrassende werk dat je tot nu toe voor ons hebt geleverd.

Rob heeft ons uitstekend geholpen om de website op te bouwen. Goed luisterend naar onze wensen, maar ook met de juiste tips, zijn we samen tot een mooie, moderne website gekomen.

De sfeer van de zaak overbrengen op onze klanten vinden wij dan ook erg belangrijk en de website helpt ons hierbij!

Bosker Meubelen Siddeburen

Klant sinds 2020

Zitwereld Roden

Team Zitwereld

“Wat een voorrecht was het om Rob in te schakelen voor de website van Zitwereld! Hij heeft niet alleen een prachtige website ontworpen, maar ook een die super gebruiksvriendelijk is.

Rob is niet alleen een bron van creatieve ideeën, maar brengt deze ook doeltreffend tot uitvoering. We waarderen het zeer dat hij altijd persoonlijk langskomt en bereikbaar is. De website is overzichtelijk en straalt professionaliteit uit, precies wat we als winkel voor ogen hadden.

Rob's professionaliteit en creativiteit hebben geleid tot een fantastische website waar we enorm trots op zijn. Absoluut een schot in de roos!

VANDRUNICK

Mickey en Margriet

“We hebben Rob leren kennen als een betrokken professional. Hij reageert altijd snel op onze vragen en toont een diepe kennis en begrip in zijn vakgebied.

Zijn integriteit en nauwkeurigheid maken het fijn om met hem samen te werken. Rob is altijd beschikbaar om te helpen en staat altijd voor ons klaar.

Wij bevelen Rob zeker aan. Hij heeft een hart voor zijn werk en voor de mensen met wie hij samenwerkt.

MDCoach & D4Q

Rudi en Mieke

“Mobiel eerst. Dat was één van onze uitgangspunten, toen we met Rob om tafel gingen voor een nieuwe website voor MDCoach. We hebben nu een frisse en heldere website, waarin een bezoeker, op zoek naar training of coaching in soft skills, makkelijk op z’n mobieltje de weg vindt.

Nieuwe trainingen en blogs voegen we eenvoudig toe en Rob reageert snel en adequaat. We hebben nieuwe uitbreidingen op ons wensenlijstje staan. En we weten nu al: Rob zal deze klussen ook perfect oppakken.

Rob is niet alleen technisch goed onderlegd, maar ook in de soft skills fijn om mee samen te werken. Bij MDCoach roepen we: go, Rob, go!

Plantencentrum 'Bie de Jongens'

Klaas-Jan en Ron

“Rob heeft voor ons een geweldige website gemaakt! Vanaf het begin was het duidelijk dat hij wist wat hij deed. Hij werkte snel en hield ons steeds op de hoogte van de vorderingen.

Wat we echt waardeerden was hoe makkelijk Rob in de omgang is. Hij luisterde naar onze wensen en gaf goede suggesties zonder opdringerig te zijn. We voelden ons echt betrokken bij het proces.

Nu hebben we een supermooie en gebruiksvriendelijke website waar we trots op zijn. We zijn echt blij met het resultaat en zouden Rob zeker aanraden aan iedereen die een nieuwe website nodig heeft.“

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd of ik je kan helpen met een nieuwe website? Ik kijk ernaar uit om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aansluit bij jouw situatie en budget.

Laten we vrijblijvend in gesprek gaan, leuk!