Lammerts Online Media Zitwereld portfolio project

"Wat een voorrecht was het om Rob in te schakelen voor de website van Zitwereld! Hij heeft niet alleen een prachtige website ontworpen, maar ook een die super gebruiksvriendelijk is.

Rob is niet alleen een bron van creatieve ideeën, maar brengt deze ook doeltreffend tot uitvoering. We waarderen het zeer dat hij altijd persoonlijk langskomt en bereikbaar is. De website is overzichtelijk en straalt professionaliteit uit, precies wat we als winkel voor ogen hadden.

Rob's professionaliteit en creativiteit hebben geleid tot een fantastische website waar we enorm trots op zijn. Absoluut een schot in de roos!"

- Team Zitwereld

Over de klant

“Een zitmeubel dat perfect past bij uw lichaam en wensen vindt u bij zitspecialist Zitwereld in Roden. Ontdek de kwalitatief hoogstaande meubels en ervaar het zitcomfort in onze 5000 m² showroom!

Wij voorzien heel Nederland met onze meubels in een comfortabele woon- en werkomgeving. Bekijk ons ruime aanbod in verschillende fauteuils. Het mooiste? Alles is direct leverbaar! Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Roden.

Of u nu op zoek bent naar een ergonomische sta op stoel of relaxstoel, wij hebben het allemaal.”

Uitdaging

Allereerst verdiepte ik mij in de doelgroep en onderzocht hoe deze het beste kan worden aangesproken. Zitwereld had een verouderde website die niet meer voldeed aan de huidige eisen en waarbij aanpassingen lastig waren door te voeren. Bovendien was de oude website slecht onderhouden door de voormalige ‘websitebouwer’ en niet schaalbaar om aan de groeiende behoeften van het bedrijf te voldoen.

Daarom werd besloten om een nieuwe website te bouwen die de sfeer van de winkel perfect weerspiegelt. Het doel was om de sfeer van de zaak over te brengen op onze klanten, zowel online als in de fysieke winkel en een schaalbare website te bieden voor toekomstige groei.

Werkzaamheden

Bij het vernieuwen van de website van Zitwereld heb ik ervoor gezorgd dat de klant nu zelf eenvoudig aanpassingen kan doen. Ze kunnen nu makkelijk zelf producten toevoegen en beheren. De nieuwe website heeft een modern ontwerp en is eenvoudig te gebruiken op mobiel.

Afbeeldingen en teksten kunnen moeiteloos worden toegevoegd en aangepast. De pagina’s zijn gemakkelijk te beheren. De nieuwe website weerspiegelt de sfeer van de fysieke winkel, waardoor de unieke sfeer van Zitwereld nu ook online tot zijn recht komt.

  • Eenvoudig te navigeren en eigentijds design
  • Duidelijke structuur met relevante informatie
  • Ontworpen voor optimale gebruikerservaring
Lammerts Online Media Zitwereld portfolio project
Lammerts Online Media Zitwereld portfolio project