Lammerts Online Media Wicked Candle Art portfolio project

Over de klant

“Stap binnen in de betoverende wereld van Wicked Candle Art, waar de kunst van kaarsen maken tot leven komt. Met liefde en toewijding worden hier de meest prachtige handgemaakte kaarsen vervaardigd van 100% pure en natuurlijke was. Onze producten zijn vrij van schadelijke stoffen zoals ftalaten en parabenen en onze lonten bevatten geen zware metalen.

Wij zijn trots op het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit, verkregen op een ecologisch verantwoorde wijze met liefde voor de aarde, en bovendien veganvriendelijk. Dat is onze belofte aan jou.”

Uitdaging

De klant wilde een unieke webshop die past bij hun exclusieve producten. Het doel was een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke online winkel. De webshop moest de unieke stijl van het merk goed weergeven en de producten op een bijzondere manier presenteren. Dit vroeg om een creatieve aanpak en maatwerkoplossingen om aan alle wensen van de klant te voldoen.

Werkzaamheden

Om aan de unieke eisen van de klant te voldoen, heb ik een op maat gemaakte WooCommerce website ontwikkeld. Deze website is volledig afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant. Bij het ontwerpen en bouwen van de site heb ik gezorgd voor een eenvoudig te beheren back-end, zodat de klant gemakkelijk en zonder technische kennis de content kan bijwerken en beheren.

Daarnaast heb ik veel aandacht besteed aan het creëren van een gebruiksvriendelijke navigatie. Dit zorgt ervoor dat bezoekers eenvoudig hun weg vinden en een optimale winkelervaring hebben, wat uiteindelijk bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid en betere verkoopresultaten.

  • Maatwerk WooCommerce website
  • Eenvoudig te beheren back-end
  • Gebruiksvriendelijke navigatie
Lammerts Online Media Wicked Candle Art portfolio project
Lammerts Online Media Wicked Candle Art portfolio project