Lammerts Online Media Elisabeth Juweliers portfolio project

Over de klant

“Elisabeth Juweliers in Leek, uw bestemming voor exclusieve sieraden en horloges. Onze passie voor vakmanschap en schoonheid weerspiegelt zich in onze zorgvuldig uitgekozen collectie, waar elke creatie een verhaal vertelt en elk detail telt. Ontdek een wereld van luxe, van tijdloze klassiekers tot de nieuwste trends, allemaal onder één dak.”

Uitdaging

Allereerst ben ik mij gaan verdiepen in de doelgroep en heb ik onderzocht hoe deze het beste kan worden aangesproken. Voor Elisabeth Juweliers stond ik voor de uitdaging om snel een website te ontwikkelen, aangezien de winkel binnenkort zou openen. Er was nog geen website, dus er moest een elegante en gebruiksvriendelijke website komen, die de luxe en exclusiviteit van hun sieraden en horloges weerspiegelt.

Het was belangrijk dat de website op tijd af zou zijn, zodat klanten de winkel konden vinden en alles konden ontdekken over de prachtige collectie vóór de opening. Er was weinig tijd, maar toch wilde ik een goed werkende en aantrekkelijke website opleveren, precies op tijd voor de grote dag… en met succes!

Werkzaamheden

Na goedkeuring van het ontwerp werd dit uitgewerkt tot een volledig functionerende website. Er is veel aandacht besteed aan zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de vindbaarheid te maximaliseren. Daarnaast zijn er hoogwaardige foto’s van de leveranciers gebruikt om de luxe en exclusiviteit van de sieraden en horloges te benadrukken. Het eindresultaat is een prachtige, goed functionerende website, klaar voor de grote opening.

  • Elegant ontwerp dat de luxe huisstijl weerspiegelt
  • Maatwerk website met responsive ontwerp
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Lammerts Online Media Elisabeth Juweliers portfolio project
Lammerts Online Media Elisabeth Juweliers portfolio project