Even voorstellen

Hoi, mijn naam is Rob Lammerts! Het begon allemaal op mijn vierde verjaardag met mijn eerste computer, een Apple iMac G3. Jaren later besteedde ik talloze uren aan Adobe Photoshop en Illustrator.

Geïnspireerd door mijn vader die een eigen reclamebureau heeft, keek ik vaak over zijn schouder mee. Hierdoor groeide mijn passie voor ontwerpen al van jongs af aan.

Regelmatig werd ik door kennissen, vrienden en familie gevraagd om logo’s en flyers te ontwerpen. Deze opdrachten namen toe, waardoor ik mij volledig stortte op het ontwerpproces. Dit leidde uiteindelijk tot een interesse in webdesign.

Vragen zoals “wat gebeurt er achter de schermen van een website?”, “waar moet een goede website aan voldoen?” en “hoe zet je een website online?” vond ik heel interessant (en nu nog steeds haha). Ik verdiepte me steeds meer in deze ingewikkelde materie. Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie en uiteindelijk mijn werk.

Opleidingen

Mijn kennis en vaardigheden heb ik verder ontwikkeld door het afronden van twee opleidingen. Ik heb zowel een mbo- als een hbo-opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Deze opleidingen waren gericht op gebruiksvriendelijkheid en webdesign en ze hebben me de inzichten gegeven om digitale oplossingen te maken.

Vandaag de dag combineer ik mijn creativiteit en technische vaardigheden om mooie en veilige websites en webshops te maken. Elke dag met heel veel plezier!

Lammerts Online Media Hanze Hanzehogeschool Groningen mijn verhaal
Lammerts Online Media Rob Lammerts mijn verhaal

Door de jaren heen heb ik met veel geweldige klanten mogen samenwerken

Fanclub It’s Elvis Time

Eric van Rooij

“Wat boffen wij! Onze oude website kan naar het ‘internetmuseum’. Rob heeft voor ons een mooie, moderne en gebruiksvriendelijke website gebouwd.

Al het nieuws en andere feiten met betrekking tot Elvis en onze fanclub kunnen we daar op kwijt. Overzichtelijk en uiteraard met een zeer professionele uitstraling!

Door de website zijn we ook makkelijker bereikbaar. Er is een simpel knopje om een contactformulier in te vullen. En als je lid wilt worden is dat ook middels één muisklik te regelen. Nadat de website in de lucht is gegaan hebben we al veel nieuwe leden mogen inschrijven.

It’s Elvis Time beveelt Rob van harte aan!

Barbershop ByWim Assen

Wim en Linda

“Sinds we jou hebben leren kennen, valt op hoe open en toegankelijk je bent. Het is gemakkelijk om met jou kennis te maken en je werkstijl te begrijpen.

Je werkt nauwkeurig en met aandacht voor detail. Altijd ontspannen en kalm, wat het erg prettig maakt om zaken met je te bespreken.

Daarnaast sta je open voor feedback en nieuwe ideeën, wat onze brainstormsessies waardevol maakt. Ondernemend en daarbij toon je veel initiatief tijdens onze besprekingen.

We zijn zeer tevreden over het creatieve en verrassende werk dat je tot nu toe voor ons hebt geleverd.

MDCoach & D4Q

Rudi en Mieke

“Mobiel eerst. Dat was één van onze uitgangspunten, toen we met Rob om tafel gingen voor een nieuwe website voor MDCoach. We hebben nu een frisse en heldere website, waarin een bezoeker, op zoek naar training of coaching in soft skills, makkelijk op z’n mobieltje de weg vindt.

Nieuwe trainingen en blogs voegen we eenvoudig toe en Rob reageert snel en adequaat. We hebben nieuwe uitbreidingen op ons wensenlijstje staan. En we weten nu al: Rob zal deze klussen ook perfect oppakken.

Rob is niet alleen technisch goed onderlegd, maar ook in de soft skills fijn om mee samen te werken. Bij MDCoach roepen we: go, Rob, go!

Ontdek de strategische planning en creatieve processen die ik gebruik om jouw project tot een succes te maken. Lees meer over elke stap van onze samenwerking, van concept tot realisatie én daarna.

Ontdek de strategische planning en creatieve processen die ik gebruik om jouw project tot een succes te maken. Lees meer over elke stap van onze samenwerking, van concept tot realisatie én daarna.

Lees meer over de doelen die ik voor elk project nastreef. Ontdek hoe ik waarde toevoeg aan jouw onderneming met creatieve oplossingen en een focus op concrete en meetbare resultaten.

Lees meer over de doelen die ik voor elk project nastreef. Ontdek hoe ik waarde toevoeg aan jouw onderneming met creatieve oplossingen en een focus op concrete en meetbare resultaten.