Verhoog je online verkoop met een professionele webshop

Voor e-commerce ondernemers is een betrouwbare webshop van groot belang. Daarom bied ik oplossingen die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en betaalbaar zijn.

Met een WooCommerce webshop kun je 24 uur per dag bestellingen ontvangen, je klantenbestand uitbreiden en je omzet vergroten. Ik help je om online zichtbaar te zijn en je verkoopdoelen moeiteloos te bereiken.

Het is belangrijk dat een webshop perfect aansluit bij jouw bedrijf én doelgroep, zodat jij je kunt blijven focussen op het runnen van je bedrijf.

  • Focus op maximale omzet en conversie
  • Webshop die met jouw bedrijf meegroeit
  • Maatwerk functies voor specifieke behoeften
Lammerts Online Media voor wie e-commerce

Door de jaren heen heb ik met veel geweldige klanten mogen samenwerken

Meerwaarde van een nieuwe webshop

Een goede webshop is super belangrijk in deze tijd. Het helpt je om bij te blijven en je verkoopdoelen te bereiken. Met een nieuwe webshop krijg je niet alleen een moderne look, maar ook de nieuwste functies en automatiseringen. Hier zijn een paar belangrijke voordelen:

  • Maak het gemakkelijk voor bezoekers om producten te bestellen
  • Verstuur automatisch mails, facturen en track-and-trace e-mails
  • Bespaar tijd door automatische functies en eenvoudig voorraadbeheer
  • Koppel zonder problemen betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en Klarna

Meubelproductie

Stefan Tjaaroeme

“We zijn enorm tevreden met de prachtige webwinkel die Rob heeft ontworpen. Bij de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel en waren we beide enthousiast om aan de slag te gaan.

We hebben onze oude webwinkel vervangen door een compleet nieuwe, modern ogende webshop die onze online aanwezigheid aanzienlijk heeft verbeterd. Bij Meubelproductie zijn we razend enthousiast over het eindresultaat en verkopen we meer meubelen dan ooit. Een dikke pluim voor Rob's werk!

Wij bevelen hem dan ook van harte aan bij toekomstige klanten!

Slimme en handige koppelingen

Of het nu gaat om betaalmethoden zoals iDeal, PayPal of Klarna, ik zorg voor de juiste instellingen. Hierdoor kun je eenvoudig betalingen verwerken, klantgegevens beheren en automatisch facturen naar klanten sturen zodra een bestelling is geplaatst.

Daarnaast kan ik je webshop koppelen aan andere systemen, zoals Google Analytics voor inzicht in het gedrag van de bezoekers. Een voorraadbeheersysteem zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent met je voorraden, zowel online als offline. Zo wordt je webshop niet alleen gebruiksvriendelijker, maar ook makkelijker om te onderhouden voor jezelf.

Verstuur je met PostNL of DHL? Geen probleem. Ik kan je webshop koppelen aan bekende postbedrijven, zodat je verzendingen direct in het systeem staan. Hierdoor krijgt de klant automatisch een e-mail met de track-and-trace informatie zodra hun bestelling is verzonden. Dit zorgt voor een betere klantervaring en maakt het beheer van je verzendingen eenvoudiger.

Lammerts Online Media voor wie e-commerce slimme en handige koppelingen

Meertalige webshop

Een meertalige webshop geeft je de mogelijkheid om klanten in verschillende talen te bedienen, waardoor je bereik aanzienlijk wordt vergroot. Ik zorg ervoor dat jouw webshop meerdere talen ondersteunt en eenvoudig kan worden uitgebreid.

Of je nu zelf nieuwe talen wilt toevoegen of dit door mij laat doen, je webshop blijft altijd up-to-date en klaar voor nieuwe markten. Zo kun je bijvoorbeeld een Nederlandse, Engelse en Duitse versie van je webshop hebben, zonder drie afzonderlijke systemen te hoeven opzetten. Dat is toch super handig?

Veelgestelde vragen

Of je nu vragen hebt over het ontwerpen van een website, de doorlooptijd of technische kanten, ik heb de antwoorden voor je. Ik begrijp dat je duidelijkheid wilt voordat je ergens aan begint. Daarom heb ik een speciale pagina opgezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

  • Voldoet aan de nieuwste e-commerce beveiligingsnormen
  • Altijd up-to-date met de nieuwste webshop technieken

Of je nu een zelfstandige bent die net begint, een startup met ambitie, een klein bedrijf in ontwikkeling of een onderneming met een solide basis, mijn focus ligt op het bieden van ondersteuning voor verschillende ondernemers.

Of je nu een zelfstandige bent die net begint, een startup met ambitie, een klein bedrijf in ontwikkeling of een onderneming met een solide basis, mijn focus ligt op het bieden van ondersteuning voor verschillende ondernemers.

Ik help non-profit organisaties bij het bouwen van websites die hun missie ondersteunen. Of het nu gaat om het vergroten van bekendheid of het werven van donaties, mijn aanpak zorgt voor de beste resultaten.

Ik help non-profit organisaties bij het bouwen van websites die hun missie ondersteunen. Of het nu gaat om het vergroten van bekendheid of het werven van donaties, mijn aanpak zorgt voor de beste resultaten.