Stap voor stap

Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk, omdat elke klant andere behoeften heeft en geen nummer mag zijn. Samen werken we aan een project dat niet alleen opvalt, maar ook resultaat oplevert.

1. Kennismaken

Tijdens de kennismaking leren we elkaar beter kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Dit helpt om een duidelijk beeld te krijgen van wat je zoekt in een website en hoe ik je verder kan helpen.

2. Concepten maken

Op basis van de kennismaking en akkoord op het voorstel, werk ik aan het eerste ontwerp. Dit is het moment waarop ideeën vorm krijgen en je een eerste indruk krijgt van hoe jouw website eruit kan komen zien.

3. Contactmomenten

Tijdens het hele proces houden we regelmatig contact om de voortgang te bespreken. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent en dat eventuele aanpassingen snel kunnen worden doorgevoerd.

4. Realisatie

In deze fase wordt het concept omgezet naar een functionele website. Hier komen alle technische aspecten samen en wordt de website gebouwd met aandacht voor detail en gebruiksvriendelijkheid.

5. Oplevering  🎉

Hoera! Vóór de oplevering wordt de website grondig getest. Samen lopen we door de site om te zorgen dat alles naar wens is en eventuele laatste aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. Je website gaat dan online!

Verder ontwikkelen

Na de oplevering stopt het niet. Het verder ontwikkelen en optimaliseren van de website is belangrijk om te blijven voldoen aan jouw groeiende wensen en de veranderende behoeften van je bezoekers en/of klanten.

Daarnaast ontvang je een uitgebreide uitleg over hoe je de website kunt beheren, inclusief handige instructievideo’s die je altijd kunt bekijken.

Lammerts Online Media werkwijze

Door de jaren heen heb ik met veel geweldige klanten mogen samenwerken

Meubelproductie

Stefan Tjaaroeme

“We zijn enorm tevreden met de prachtige webwinkel die Rob heeft ontworpen. Bij de eerste ontmoeting hadden we een goed gevoel en waren we beide enthousiast om aan de slag te gaan.

We hebben onze oude webwinkel vervangen door een compleet nieuwe, modern ogende webshop die onze online aanwezigheid aanzienlijk heeft verbeterd. Bij Meubelproductie zijn we razend enthousiast over het eindresultaat en verkopen we meer meubelen dan ooit. Een dikke pluim voor Rob's werk!

Wij bevelen hem dan ook van harte aan bij toekomstige klanten!

VANDRUNICK

Mickey en Margriet

“We hebben Rob leren kennen als een betrokken professional. Hij reageert altijd snel op onze vragen en toont een diepe kennis en begrip in zijn vakgebied.

Zijn integriteit en nauwkeurigheid maken het fijn om met hem samen te werken. Rob is altijd beschikbaar om te helpen en staat altijd voor ons klaar.

Wij bevelen Rob zeker aan. Hij heeft een hart voor zijn werk en voor de mensen met wie hij samenwerkt.

Zitwereld Roden

Team Zitwereld

“Wat een voorrecht was het om Rob in te schakelen voor de website van Zitwereld! Hij heeft niet alleen een prachtige website ontworpen, maar ook een die super gebruiksvriendelijk is.

Rob is niet alleen een bron van creatieve ideeën, maar brengt deze ook doeltreffend tot uitvoering. We waarderen het zeer dat hij altijd persoonlijk langskomt en bereikbaar is. De website is overzichtelijk en straalt professionaliteit uit, precies wat we als winkel voor ogen hadden.

Rob's professionaliteit en creativiteit hebben geleid tot een fantastische website waar we enorm trots op zijn. Absoluut een schot in de roos!

Maak kennis met je toekomstige websitebouwer. Hier ontdek je hoe mijn passie voor webdesign begon. Het mijn passie geworden om mooie en winstgevende websites te maken.

Maak kennis met je toekomstige websitebouwer. Hier ontdek je hoe mijn passie voor webdesign begon. Het mijn passie geworden om mooie en winstgevende websites te maken.

Lees meer over de doelen die ik voor elk project nastreef. Ontdek hoe ik waarde toevoeg aan jouw onderneming met creatieve oplossingen en een focus op concrete en meetbare resultaten.

Lees meer over de doelen die ik voor elk project nastreef. Ontdek hoe ik waarde toevoeg aan jouw onderneming met creatieve oplossingen en een focus op concrete en meetbare resultaten.