Lammerts Online Media MDCoach portfolio project

"Mobiel eerst. Dat was één van onze uitgangspunten, toen we met Rob om tafel gingen voor een nieuwe website voor MDCoach. We hebben nu een frisse en heldere website, waarin een bezoeker, op zoek naar training of coaching in soft skills, makkelijk op z’n mobieltje de weg vindt.

Nieuwe trainingen en blogs voegen we eenvoudig toe en Rob reageert snel en adequaat. We hebben nieuwe uitbreidingen op ons wensenlijstje staan. En we weten nu al: Rob zal deze klussen ook perfect oppakken.

Rob is niet alleen technisch goed onderlegd, maar ook in de soft skills fijn om mee samen te werken. Bij MDCoach roepen we: go, Rob, go!"

- Mieke en Rudi

Over de klant

“MDCoach helpt je professioneel en persoonlijk te groeien in je werk. Met praktische trainingen op het gebied van soft skills. Hoe ze dat doen? Met een bewezen aanpak, gericht op concreet resultaat, effectieve samenwerking en meer plezier.”

Uitdaging

Allereerst verdiepte ik mij in de doelgroep om te begrijpen hoe deze het beste kan worden aangesproken. MDCoach moest een nieuwe tak van D4Q worden, wat betekende dat er een nieuwe website nodig was om een andere doelgroep aan te trekken en nieuwe kansen te benutten. De focus lag op trainingen en coaching, waarbij een mobile-first ontwerp noodzakelijk was om de moderne gebruiker te bereiken.

Daarnaast wilde de klant zelf eenvoudig blogs en trainingen kunnen toevoegen, met zo min mogelijk gedoe en muisklikken. Het doel was om een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website te ontwikkelen die aan alle eisen voldoet en de groei van MDCoach ondersteunt.

Werkzaamheden

Tijdens dit project onderhield ik nauw contact met de klant, inclusief regelmatige meetings om het ontwerp en de functionaliteiten af te stemmen. Het ontwerp werd stap voor stap gerealiseerd tot een volledige website, waarbij ik veel aandacht besteedde aan de wensen en eisen van de klant.

Om ervoor te zorgen dat de klant zelfstandig blogs en trainingen kon toevoegen, maakte ik een instructievideo met duidelijke uitleg over hoe zij zelf aanpassingen kunnen doen.

Het resultaat is een professionele en gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit bij de behoeften van MDCoach. Missie geslaagd!

  • Klant kan zelf eenvoudig trainingen toevoegen
  • Volledige integratie met HubSpot CRM
  • Maatwerk website
Lammerts Online Media MDCoach portfolio project
Lammerts Online Media MDCoach portfolio project