Lammerts Online Media Bie de Jongens portfolio project

"Rob heeft voor ons een geweldige website gemaakt! Vanaf het begin was het duidelijk dat hij wist wat hij deed. Hij werkte snel en hield ons steeds op de hoogte van de vorderingen.

Wat we echt waardeerden was hoe makkelijk Rob in de omgang is. Hij luisterde naar onze wensen en gaf goede suggesties zonder opdringerig te zijn. We voelden ons echt betrokken bij het proces.

Nu hebben we een supermooie en gebruiksvriendelijke website waar we trots op zijn. We zijn echt blij met het resultaat en zouden Rob zeker aanraden aan iedereen die een nieuwe website nodig heeft."

- Klaas-Jan en Ron

Over de klant

“Het ontstaan van ‘Bie de Jongens’ begon met de opening van Bloemenshop3Borg aan de Schoolstraat in Spijk in 2014. Eigenaren Klaas-Jan en Ron konden niet vermoeden dat de groei van hun zaak zo snel zou gaan.

Na eerst de naastgelegen schuur ook in gebruik genomen te hebben werd het plan om naar een ander, groter pand te verhuizen opgevat. En het ideale pand werd gevonden. De voormalige kleuterschool aan de Ubbenasingel 46 te Spijk. Voor Klaas-Jan en Ron werd een droom werkelijkheid.”

  • Makkelijke navigatie en eigentijds design
  • Heldere structuur met nuttige informatie
  • Frisse uitstraling die de sfeer van de fysieke winkel weerspiegelt
Lammerts Online Media Bie de Jongens portfolio project
Lammerts Online Media Bie de Jongens portfolio project