Even voorstellen in It’s Elvis Time LammertsOnlineMedia 5 augustus 2022
Blog

Even voorstellen in It's Elvis Time magazine

De man achter de website van It's Elvis Time

Afgelopen woensdag lag de nieuwe editie van het magazine It’s Elvis Time in de bus bij ruim 650 leden. Voor deze editie werd ik gevraagd om mijzelf voor te stellen als websitebouwer van de fanclub, maar natuurlijk wil ik dat!

“Even voorstellen: de man achter de website van It’s Elvis Time. Het zal u niet zijn ontgaan maar sinds begin 2021 heeft de website van de enige echte Nederlandse Elvis fanclub een ware metamorfose ondergaan. Van een door de tand des tijds ingehaalde, niet meer functionerende site naar een moderne, mooi vormgegeven veilige en bovenal gebruikersvriendelijke omgeving.

De man achter dit alles is Rob Lammerts, die alles wat met Elvis te maken heeft met de paplepel (tegen wil en dank) ingegoten kreeg door zijn vader, de vormgever van het huidige magazine. Regelmatig worden er nieuwsberichten geplaatst en uiteraard wordt de website wekelijks onderhouden om veilig en bij de tijd te blijven. En we zien sinds de site online is gegaan een duidelijke groei van het aantal leden… wat willen we nog meer?”
 
Professionele website laten maken? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor een razendsnelle website. Neem dan vrijblijvend contact op.